Palvelut

Perusterveydenhuolto

Terveystarkastukset pennuille ja aikuisille, rokotukset, sirutukset, hammaskiven poistot, hampaanpoistot, vanhuustarkastukset.

Sisätaudit

Suurin osa lemmikkieläinten sairauksista on sisätauteja. Niiden diagnosoinneissa kokeneiden eläinlääkäriemme apuna ovat hyvin varusteltu laboratorio, ultraäänilaite ja röntgentutkimuslaite.

Sydämen ultraäänitutkimukset

Klinikallamme sydämen ultraäänitutkimuksia tekee eläinlääkäri Anu Kaistinen

Kirurgia

Pehmytosakirurgiset toimenpiteet hoituvat klinikallamme turvallisesti ja kokemuksella. Anestesia valitaan potilaan ja toimenpiteen mukaan ja paras mahdollinen kivunlievitys on meille itsestäänselvyys.

Viralliset terveystutkimukset

Teemme virallisia terveystutkimuksia, mm. Suomen Kennelliiton vaatimuksen mukaisia lonkka-, kyynärpää- ja selkäröntgenkuvauksia. Lisäksi teemme virallisia polvitutkimuksia sekä koirien ja kissojen sydämien ultraäänitutkimuksia. 

Ihosairaudet

Pitkälliset ihosairaudet vaativat usein oikean taudinmäärityksen ja hoidon aikaansaamiseksi huolellista "salapoliisityötä". Eläinlääkärimme Noora Kreutz on perehtynyt erilaisten ihosairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Voit siis kääntyä puoleemme lemmikkisi iho-ongelmien hoitoa toivoessasi. 

Lisääntymissairaudet

Onneksi aina ei ole sairauksista kysymys, kun lemmikin lisääntymisasioissa tarvitaan neuvoja! Autamme lemmikkisi oikean astutus- tai keinosiemennysajankohdan määrityksessä ja lisäksi tarvittaessa teemme klinikallamme tuorespermasiemennykset. Koirien ja kissojen lisääntymisongelmia epäillessänne voitte kääntyä eläinlääkärimme Marjatta Tannisen puoleen. 

Terapialaserhoidot

Käytössämme on IV- polven terapialaser, jota käytetään erilaisten tulehdustilojen tukihoidossa. Hyviä tuloksia olemme saaneet mm. iho- ja pehmytkudostulehdusten, haavojen ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa.

Hierontapalvelut

Vastaanotto perjantai-iltaisin
UKH Saija Nieminen Tmi Warmasti
- Valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2004.
- Laajentanut ammattitaitoaan urheilukoirahierojan (UKH) tutkinnolla, valmistunut vuonna 2007 sekä koirien ravitsemusneuvojan tutkinnolla 2013.

Ammattinimikkeestä huolimatta hierontapalvelut sopivat kaikenlaisille koirille, rotuun, liikuntamuotoon tai -määrään katsomatta.

Ajanvaraus suoraan Saijalta p. 040 2131 220 tai ruokinta@gmail.com

Erikoisruokavaliot

Klinikaltamme on saatavissa laadukkaita Specificin ja Virbacin ruokia kissoille ja koirille. Myös Hills tilauksesta.

Henkilökuntamme opastaa Sinua juuri oikean ruokavalion valinnassa lemmikillesi.

Jäähyväisten aika

Yhteinen taival rakkaan lemmikin kanssa tulee joskus tiensä päähän. Silloinkin me olemme apuna tekemässä lemmikin lähdöstä kauniin ja kivuttoman. Toimimme yhteistyössä pieneläintuhkaamo Usvan kanssa.