Henkilökunta

Marjatta Koivisto, eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi 1996 Helsingissä.
Suoritin täydennyskoulutuksena useita lyhyempiä kursseja koti- ja ulkomailla vuosien saatossa.
Viimeaikaisimmat ulkomaiset koulutukseni:
- kissojen sairauksiin perehtymistä  ESAVS Feline Medicine & Surgery I ja II kursseilla Malagassa 2011  ja  Estorilissa 2012
- eläinten lisääntymistieteen koulutukset  ESAVS Small Animal Reproduction I Nantesissa 2009 ja II Hünenbergissä 2010.

Omaan viralliset polvitarkastusoikeudet.

Harrastuksena mainittakoon pienimuotoinen amerikancockerspanieleiden kasvatus vuodesta 1989.

Noora Kreutz, eläinlääkäri

Valmistuin Hannoverin eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta keväällä 2004. Siitä saakka olen ollut pieneläintyössä Jyväskylässä.
Töissä Eläinklinikka Tähdessä olen ollut vuodesta 2011.

Olen suorittanut European School for Advanced Veterinary Studies kolmiosaisen kokonaisuuden eläinten ihosairauksista (Veterinary Dermatology I, II ja III) vuosina 2009-2012 ja lisäksi olen hankkinut jatkokoulutusta kotimaassa pieneläinlääketieteen eri osa-alueilta vuosien varrella.

Erityinen kiinnostukseni kohde on pieneläinten ihosairaudet, joissa erityisesti pyrin päivittämään osaamistani jatkokoulutuksella. Myös pehmytosakirurgiaa on aina mukava tehdä. Minulla on myös Suomen Kennelliiton viralliset sydänkuunteluoikeudet.

Työn vastapainoksi harrastan liikuntaa sen minkä ehdin.
Kotona tepsuttaa myös keskikokoinen villakoira Leia ja silken windsprite Hugo.

 

Hanne Jokinen, eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingistä 2016. Tähtitiimissä aloitin kuitenkin jo heti praktiikkaoikeudet saatuani, eli kesällä 2015.

Hoidan mielelläni myös eksoottisia pieneläimiä. Olen kiinnostunut erityisesti eläinten käyttäytymisestä ja siihen liittyvistä ongelmista sekä akupunktiosta, mutta myös urheilukoirien vaivat ovat sydäntäni lähellä. Tarkoituksenani on perehtyä näihin osa-alueisiin lisää heti sopivan tilaisuuden tullen.
Tähän mennessä suorittamiini valinnaiskursseihin kuuluvat mm. Eläinlääkärinä toimiminen koiravaljakkokilpailuissa, Eläinakupunktion perusteet, Clinical Small Animal Behaviour sekä Öljyyntyneiden lintujen hoitokurssi, jonka jäljiltä kuulun myös WWF:n öljyntorjuntajoukkoihin.

Vapaa-aikani yritän jakaa avomieheni sekä neljän erirotuisen koirani välillä. Lisäksi meillä asuu gerbiileitä, joita olen pienimuotoisesti kasvattanut vuodesta 2002, sekä pari viljakäärmettä. Silloin kun eläintarhaltani ehdin, minut voi myös löytää kiipeilemästä niin sisäseiniltä kuin kallioiltakin.

Jaana Kovalainen, eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingistä 2017 ja aloitin työskentelyn Eläinklinikka Tähdessä syksyllä 2017. Praktiikkaoikeudet sain vuonna 2015 ja parin vuoden ajan tein erimittaisia kaupungineläinlääkärin sijaisuuksia kotiseudullani Jämsässä pieneläinpainotteisella vastaanotolla.

Olen kiinnostunut etenkin pieneläinten iho- ja korvasairauksista ja tarkoituksenani on perehtyä tähän osa-alueeseen lisää. Tähän mennessä olen suorittanut aiheeseen liittyen Small Animal Dermatology –valinnaiskurssin vuonna 2016. Myös pieneläinten suu- ja hammassairaudet ovat mielenkiintoisia.
Minulla on myös Suomen Kennelliiton viralliset sydänkuunteluoikeudet.

Vastapainoa eläinlääkärin työlle tuo oman kodin remontointi ja puutarhatyöt sekä luonnossa liikkuminen kolmen mäyräkoiran kanssa.

Anne Naukkarinen, pieneläinhoitaja

Valmistuin pieneläinhoitajaksi 2005 Pemolta, Iisalmesta. Urheilukoirahierojaksi olen valmistunut 2010, lisäksi olen suorittanut Dobo®-koulutusohjaajakurssin 2013 ja Koirien jäsenkorjauskurssin 2021.

Tähtitiimiin liityin vuonna 2010.

Kiinnostuksen kohteena ovat urheilukoirat, eläinten lisääntymiseen ja perinnöllisiin sairauksiin liittyvät ongelmat.

Harrastuksenani ovat vinttikoirat, joita löytyy kotoa laumallinen.
Viihdyn myös kotona maaseudun rauhassa aviomiehen ja lasten kanssa, mutta kisa- ja näyttelyreissut houkuttelevat matkaan etenkin kesäaikaan.

Saija Nieminen, pieneläinhoitaja / koirahieroja / koirien ravitsemusneuvoja

Valmistuin pieneläinhoitajaksi vuonna 2004 Pemolta, Iisalmesta. Keski-Suomen Eläinklinikalla työskentelin vuoteen 2008.

Lisäoppia hain v.2007 kun valmistuin Urheilukoirahierojaksi sekä v.2013 valmistuin Koiran Ravitsemusneuvojaksi. (Suomen Eläinterapiaopisto).

Kotona maalla avomiehen ja kolmen pojan lisäksi häärää bokseri Kalle, puolanjahtikoira Kielo, 4 kissaa, akvaario, marsu, suomenhevonen sekä poniini.

Sydäntä lähellä ovat koiran ruokinnan lisäksi eksoottisemmat lemmikit, linnut sekä kansallisaarteemme Suomenhevonen.

Avoimen yliopiston ravitsemustieteen opinnot sain valmiiksi 2022 keväällä ja uutta suunnitelmissa. 

 

Tähtitiimiin vakituiseksi liityin vuonna 2012.

Tanja Paldanius, klinikkaeläintenhoitaja

Valmistuin eläintenhoitajaksi Pemolta, Iisalmesta, vuonna 2012, jonka jälkeen työskentelin kaksi vuotta päivystävällä eläinklinikalla. Sen jälkeen jatkokouluttauduin klinikkaeläintenhoitajaksi, ja liityin Tähtitiimiin keväällä 2015.
Olen kotoisin Pohjois-Savosta, Maaningalta, ja kasvoin maatilalla. Kaikenlaiset eläimet ovat kiinnostaneet minua pienestä pitäen, mutta suuntauduin sitten näihin pienempiin kavereihin. Työssäni minua kiinnostavat erityisesti anestesiavalvonta sekä klinikan koneet ja laitteet.
Lemmikkeinä minulla on kolme whippet-typyä, ja vinttikoirien juoksukilpailut ajeluttavat kesäisin ympäri Suomea. Lisäksi minulla on yli 10 vuoden kokemus marsuista, vaikka niitä ei enää asusta taloudessani.
Muita harrastuksiani ovat luonnossa liikkuminen ja käsityöt, neulon innokkaasti kaikkea lapasista koiran villapaitoihin.

Niina Kulotie, klinikkaeläintenhoitaja

Valmistuin klinikkaeläintenhoitajaksi Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistosta Saarijärveltä vuonna 2015. Aloitin äitiyslomansijaisena Tähtitiimissä maaliskuusta 2019.

Ammatillisia mielenkiinnonkohteitani ovat erityisesti leikkaussalityöskentely ja anestesian valvonta. Myös röntgenkuvantaminen on yksi vahvuuksistani.

Kotona minulla on kaksi australianpaimenkoiraa. Koirien kanssa touhuamisen ja lenkkeilyn vastapainoksi minut löytää usein myös kuntosalilta.

Jaana Hakamäki, klinikkaeläintenhoitaja

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi 2020 Ahlmanilta Tampereelta. Aiemmin tein pitkään hoitotyötä ihmispuolella Keski-Suomen keskussairaalassa. Tähteen tulin ensimmäisen kerran harjoitteluun keväällä 2019 ja sen jälkeen olen ollut Tähdessä töissä tarvittaessa välillä vähemmän ja välillä enemmän.

Työssä minua kiehtoo työn monipuolisuus eläinpotilaiden kanssa. Muun muassa eksoottiset eläimet, laboratoriotyöskentely, röntgenkuvantaminen ja anestesiaseuranta kiinnostavat erityisesti.

Asun Korpilahdella perheen kanssa. Karvaisia perheenjäseniä on tällä hetkellä 2 kissaa, 2 marsua ja hamsteri. Kesäisin myös kanat kuopsuttavat pihapiirissä. Työn ja perhe-elon lisäksi nautin luonnosta tavalla tai toisella, lenkkeilen, luen ja välillä innostun käsitöistä.

Tarja Järvenpää, klinikkaeläintenhoitaja

Valmistuin eläintenhoitajaksi 2012 Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskuksesta Saarijärveltä, jonka jälkeen jatkoin opiskelua Koulutuskeskus Salpauksessa, Asikkalassa, klinikkaeläinhoitajan näyttötutkintoon valmistavassa koulutuksessa. Koulusta valmistuin 2013 ja näyttötutkinnon suoritin 2014 työn ohessa. Klinikkaeläinhoitajan töitä olen tehnyt Jyväskylän alueella 2013 syksystä alkaen. Tähdessä aloitin syksyllä 2022.

Erityisiä kiinnostuksen kohteita työssäni on röntgenkuvaus, laboratoriotyöskentely ja kissojen hyvinvointi.

Kotona karvoja levittää berninpaimenkoira ja kaksi kotikissaa.

Jenni Haverinen, klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Valmistuin eläintenhoitajaksi Kainuun ammattiopistosta vuonna 2017. Tulin töihin Eläinklinikka Tähteen kesällä 2022, ja aloitin saman vuoden syksynä opiskelemaan klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella.

Olen alun perin kotoisin Pohjois-Savosta, Iisalmesta, ja olen monen mutkan kautta päätynyt asumaan Jyväskylässä. Lemmikkeinä minulla on kaksi nuorta kissaveljestä.

Heidi Mäki-Välkkilä, Asiakaspalvelija

Heidin on löytänyt Tähden asiakaspalvelusta satunnaisesti jo usean vuoden ajan. Syksystä 2022 alkaen Heidi on vakituisemmin klinikan vastaanotossa.

Sanni Muurmäki, klinikkaeläintenhoitaja

Valmistuin klinikkaeläintenhoitajaksi Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistosta, Saarijärveltä kesäkuussa 2017. Ensimmäisen kerran olin harjoittelijana Tähdessä jo 2015 loppuvuodesta ja sen jälkeen olen ollut osana Tähtitiimiä, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Aloitin 2018 syyskuussa äitiysloman sijaisena.

Erityisiä kiinnostuksen kohteitani klinikkatyöskentelyssä on röntgenkuvantaminen, tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä pieneläinten suu- ja hammassairaudet.

Kotonani minulla on neljä bordercollieta ja kissa. Koirieni kanssa harrastan agilityä ja palveluskoiralajeja.
Sanni on tällä hetkellä äitiyslomalla.

Anna-Maiju Löfgren, klinikkaeläintenhoitaja

Aloitin oppisopimuskoulutuksen Eläinklinikka Tähdessä 2011. Koulujaksot suoritin Amiedussa Helsingissä ja todistuksen sain toukokuussa 2013. Klinikkaeläintenhoitajan näyttötutkinnon suoritin keväällä 2014.

Aiemmin olen työskennellyt myyjänä lemmikkiliikkeissä useita vuosia, joten kanit, jyrsijät ja matelijat ovat tuttuja. Lemmikkinä minulla on ollut mm. gerbiileitä, hamstereita, kääpiöhamstereita ja hiiriä, joita olen aikanaan pienimuotoisesti kasvattanutkin. Lisäksi meillä on asustellut duprasi, kesyrottia, deguja, chinchilloja ja kääpiöluppakorvakaneja. Myös muutama chinchilla- ja luppapoikue on nähnyt päivänvalon minun kasvattamanani. Tällä hetkellä eläinlaumaamme kuuluu pari vanhaa kääpiöluppakorvakania, neljä chinchillaa, neljä käärmettä ja kaksi akvaariota koirien lisäksi.

Ulos ja harrastuksiin minua aktivoi kolme spanielia. Harrastamme harvakseltaan koiranäyttelyitä ja omaksi iloksi mm. verijälkeä ja taippariharjoittelua. Oman eläinlauman hoidon lisäksi käyn ratsastustunneilla islanninhevostallilla.
Anna-Maiju on tällä hetkellä äitiyslomalla.