Koronavirusohjeistus asiakkaillemme!

18.03.2020

Hyvä asiakkamme!

Koronavirus (COVID-19) tilanteeseen liittyen pyydämme huomioimaan seuraavat tärkeät ohjeet klinikalle tullessanne:

- Toivomme että klinikalle sisälle lemmikin kanssa tulee vain yksi ihminen.
- Toivomme suunsuojan/maskin käyttöä varsinkin hoitohuoneissa.
- Suosittelemme yli 70-vuotiaille asiakkaille, että joku muu toisi lemmikin vastaanotolle tai mikäli tämä ei ole mahdollista, ns. aamuaikoja.
- Odotushuoneessa oleskelua vältetään. Ohjaamme tarvittaessa odottamaan ulkotilassa tai autossa. Seuratkaa kuitenkin katseella ulko-ovea jotta saamme teidät viivytyksettä hoitotiloihin.
- Hoitotiloissa pitäkää riittävä etäisyys hoitohenkilökuntaan. Pyrimme siihen, että eläintenhoitajamme pitävät lemmikkiänne tutkimusten ajan.
- Hengitystieoireisen on syytä välttää tulemasta klinikan tiloihin. Ilmoitattehan aikaa varatessanne mahdollisista hengitystieoireista, jotta voimme suunnitella lemmikkinne hoidon mahdollisimman turvalliseksi kaikille.
- Huolehdittehan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Kädet voi pestä asiakas-WC:ssä ja käsidesipullo löytyy asiakastiskiltä ja WC-tilasta.
- Käyttäkää käsidesiä ennen maksupäätteen käyttämistä ja sen jälkeen.

Mikäli olette sairaana ettekä saa tervettä, muuta henkilöä tuomaan lemmikkiänne vastaanotolle, pyydämme peruuttamaan tai siirtämään ajan mahdollisimman pian. Tässä tilanteessa emme veloita myöhään peruutetusta ajasta maksua.

Olemme entisestään tehostaneet korkeaa hygieniatasoamme puhdistamalla ja desinfioimalla kaikkia kosketuspintoja useammin klinikkatiloissamme.

Toistaiseksi palvelemme asiakkaitamme normaalisti. Seuraamme tiiviisti Ruokaviraston ohjeistuksia mahdollisista uusista määräyksistä.

Osa eläinlääkäreistämme on mukana PetSofi etäeläinlääkäripalvelussa. Sen käyttöä tulemme lisäämään mahdollisuuksien mukaan ja suosittelemme tutustumista palveluun. 

Tehdään yhdessä töitä turvataksemme ihmisten ja eläinten terveys 

Takaisin »